ERVARINGEN

Lees hier de ervaringen van cliënten.

Als je eigen ervaringen wilt delen, nodig ik je van harte uit dit hier te doen! Alle ervaringen worden anoniem gedeeld, het gaat om je ervaring.

Warme groet Bianca

Ervaringen

 
 
 
 
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.205.26.39 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
De aanpak van Bianca heb ik als zeer waardevol ervaren. Haar positiviteit en relativering, met behulp van de matrixmethode, heeft bij mij heel goed gewerkt. Inzien dat er zoveel rijke en goede dingen in het leven zijn waarmee onze ziel zich kan voeden. Mezelf in mijn diepste kern tegengekomen zijn heeft mij tot op heden gelukkig gemaakt en geeft mij veiligheid. Als de zon op de bomen schijnt en er mooie kleurschakeringen ontstaan denk ik aan de naam van het bedrijf: buro KLEUR! Elke dag de kleur te zien, dat is voor mij de uitdaging.
Ik heb de matrix methode en de aanpak van vast zittende pijnlijke emoties bij Bianca erg prettig ervaren.Ik voelde me erg op mijn gemak.De eerste keer dat ik er was geweest had ik het gevoel dat ik op de maan liep Er was een last van me af gevallen en het mooie van alles is dat ik het zelf had gedaan.. Je hoeft niet diep te graven in je verleden. Ik heb veel handvaten en inzicht gekregen om mijn hoofd leeg te maken en te ervaren dat er hier door meer rust ontstaat en positiever kan kijken naar mezelf. Bedankt Bianca voor het vertrouwen dat je mij hebt gegeven.
Na een hele fijne intake op korte termijn een afspraak kunnen maken met Bianca voor een Matrix sessie ten behoeve van mijn zoon. De sessies zijn boven verwachting verlopen. Mijn zoon vond het prettig, heeft passende technieken geleerd wat hem helpt bij het vinden van rust in zijn hoofd. Ik ben erg tevreden over de aanpak van Bianca. Ze is betrokken, zet zich extra in, geeft fijne waardevolle adviezen en voelt je echt begrepen door Bianca. Aan de hand van haar luistert oor, inleving en deskundigheid heeft ze een op maatwerk een fijne sessie gegeven en coaching. Tevens ben ik tevreden over haar service in het stukje nazorg. Super bedankt Bianca!
Naast kindercoach geeft Bianca ook coaching aan volwassenen. Als vrouw (41) heb ik een uitgebreide NLP-oefening mogen ondergaan op het gebied van gezondheid en vitaliteit waar twee belangrijke kwartjes voor mij zijn gevallen. Deze kwartjes zijn voor mij nu ankertjes geworden die ik in het dagelijks leven toepas voor mijn interne dialoog en communicatie met mezelf. Hier kan ik wat mee! Bianca ervaar ik als professioneel, concreet, prettig, emphatisch en krachtig. Ze levert maatwerk, want ieder mens is uniek. Dank je wel Bianca !!
Meisje (9 jaar) ik vond het heel fijn. want ik werd heel snel boos en nu is het veel minder. En ik heb dyslectie en nu kan ik het alfabet helemaal achterste voren uit mijn hoofd. Ik het er erg veel van geleerd.
Moeder, gezin met 3 kinderen. Bianca begeleidde mijn dochter. Zij leerde beter omgaan met de drukte in haar hoofd. Ze weet nu hoe je aan anderen je grenzen kunt aangeven en hoe anderen hun grenzen aangeven. En dat die grenzen geaccepteerd moeten worden. Bianca betrekt het hele gezin bij de begeleiding en komt met tips en oplossingen waar het kind wat aan heeft maar die ook in de flow van het gezin passen. We hebben de begeleiding als zeer positief ervaren. Mijn dochter kan beter met haar emoties omgaan en dit heeft een heel positief effect op het hele gezin!
Moeder A. samengesteld gezin. Ongeveer 3 weken geleden heb ik telefonisch kontakt gehad met Bianca. Het was een prettig gesprek. Wat maakte het nou prettig...... Het gevoel dat er echt geluisterd werd, waar nodig werd een vraag gesteld om voor haar de situatie helderder te krijgen. De tips waren duidelijk, waar ik wat mee kon doen. Geen zweverig gepraat. Al met al een fijne ervaring. Het is soms prettig om met iemand die verder van de situatie afstaat over "problemen" te praten. Vaak blijf jezelf in een kringetje draaien. Nogmaals het was heel waardevol!
We zijn benieuwd naar je ervaringen met buro KLEUR, wil je ze hier delen? 🙂